Интегрисани системи менаџмента

  • Сви запослени у НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад учествују и доприносе свим аспектима пословања применом усвојене Политике интегрисаног система менаџмента и реализацијом дефинисаних циљева. Активности се спроводе у складу са документованим системом управљања, заснованим на документима интегрисаног система управљања који регулишу овај процес. Интерни процеси се одвијају у складу са сопственим документима интегрисаног система управљања док се екстерно изнајмљени процеси („outsourcе“), који се обављају у матичном друштву НИС а.д. Нови Сад за НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад, одвијају у скалду са документима НИС а.д. Нови Сад дефинисаним у складу са овим Правилима, а која се примељују заједничком одлуком.
  • Екстерно изнајмљени процеси који се спроводе за НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад од стране организација ван НИС а.д. Нови Сад су утврђени уговорима са извођачима и подизвођачима и у потпуности се врше у складу са условима дефинисаним документима интегрисаног система управљања друштва НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад, у циљу постизања очекиваног квалитета, опште безбедности и заштите животне средине.
  • Међусобни односи друштва НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад и НИС а.д. Нови Сад су регулисани Оснивачким актом Скупштине акционара број 70/II-13а од 21.06.2010. године, Оснивачким актом друштва НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад број 20-2-12/3481 од 01.10.2012. године и уговорима о пословно-техничкој сарадњи.
  • Доследна примена Правила интегрисаног система управљања друштва НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад је обавеза запослених у свим организационим јединицама друштва НАФТАГАС – Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад.
Како бисмо Вам омогућили боље корисничко искуство, ова страница користи колачиће (cookies) Употреба колачића У реду
This site is registered on wpml.org as a development site.